Sponser By

Followers

Iklan

07 March 2013

Goodie bag From HiShop

Assalamualaikum..^_^

Alhamdulillah.Hampir 95% kesihatan ima dan anak beransur pulih.Ada sedikit  sisa-sisa batuk je lagi.Huh..Lega rasanya dah sedikit sihat.Kalau tak, nak online, blogging, blogwalking pun takde selera.hihi.. Tambah-tambah lagi mud agak sedikit menurun sebab negeri jiran iaitu sabah sedang dihurungi lalat yang bawa najis.Datang mengganggu negara orang.Ibarat menjolok sarang tebuan lah ye. Dah tu lalat-lalat yang tinggal bakar bendera kita pulak tanda protes malaysia terlalu kejam terhadap lalat-lalat tu.Kejam?? Ima rasa Malaysia dah terlalu baik sebab tak hancurkan lalat tu sampai tak nampak abu.Perbincangan sudah dibuat, kelembutan sudah diberi,peluang sudah ditawarkan tapi diorang yang tak tahu nak hargai. Benci sangat dengan lalat-lalat ni.Semoga cepat pergi lah dari Negara kami ni ye.
Huh..sedikit emosi..Arghh..nak lupakan seketika perkara ni.Tarik nafas, hembus perlahan........


Haa, nak share kegembiraan sikit ni dengan korang. Semalam kan, ima dapat goodie bag dari HiShop.Kan hari tu ima ada bagitau yang ima menang giveaway yang HiShop anjurkan.So semalam dapat la bag tu.




Sekarang pun HiShop tengah jalankan Giveaway tau.Korang nak join tak? Simple je.Tak perlu nak buat entri.Jap lagi ima updatekan macam ana nak join Giveaway tu.

1 comment:

  1. waa..congrat sis..ehehe.. dlm gift bag tu ada mcm2..best pulak..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.