Sponser By

Followers

Iklan

14 March 2013

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

Assalamualaikum..^_^

Anda-anda semua, boleh tak sesiapa terangkan ima pasal CPUV Campaigns kat Nuffnang ni? Ima tak faham la. Selama berblog ni serius tak pernah dapat CPUV campaign.hahaha.Kesian kan. Macam mana sebenarnya ima boleh dapat ye? Bukan apa, selama ni ima just dapat  CPC Campaign je.Tetiba dapat CPUV Campaign pulak.So ima nak tau la serba sedikit tentang ni.Serius ima sikit pun tak faham pasal CPUV Campaign ni.Wei2..Jangan gelak ok.Share-share la sape yang tau.Sharing kan Caring.wakaka..



3 comments:

  1. Terel la tu dpt cpuv! hehe. saye x dpt pun.. dia mcm ads tu running kt blog ima and siapa click ads tu, ima dpt laa duit jugak.. camtu la kot? haha :p

    ReplyDelete
  2. Tahniah dapat CPUV. Mieya ada buat entri pasal CPUV kat

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/10/apa-itu-cpuv-dan-cpc-nuffnang.html

    Jemput baca :)

    ReplyDelete
  3. okey. Jumlah earning pada iklan CPUV nie bergantung pada trafik (unique visitor)dan juga jumlah klik yang diterima semasa CPUV sedang running.

    Syarat nak dapat CPUV :
    1. Status glitterati
    2. kategori pembaca yang berpadanan dengan iklan.
    3. isi kandungan blog - apa yg kita isi kat dalam survey tu.
    4. keberkesanan unit iklan.
    5. maintain trafik

    FI, bukan pihak Nuffnang yang pilih sesbuah blog untuk menjalankan iklan CPUV. tapi pihak advertiser.

    harap, ini membantu :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.