Sponser By

Followers

Iklan

22 February 2013

Sepinya Tanpamu Disisi

Amboi amboi amboi.. haha.memang sepi lah rasanya tanpa suami disisi.Alahai.Semuanya serba tak kena. Ni lah susahnya bila tak pandai nak drive.Bila suami tiada disisi, semua kerja tak jalan.haha. Tu lah juga akibat tak pandai nak berdikari.Asyik nak harapkan suami je.

Weii..bukan tak berdikari lah. Saje nak bermanja. uwekkkk.haha..  Cepatlah masa berlalu.Tak sabar nak ada suami disisi. Chewah. Ye la sejak seminggu ni tau tak isteri mu ini, Pergi bank terbantut, nak pos barang terbantut, nak gi jumpa costumer terbantut. segalanya lah terbantut.Terperuk je kat rumah ni jaga anak.Sampaikan nak tulis borang pos laju untuk pengeposan pun malas.sebab selalu suami yang tulis kan.hahaha.jangan tiru perangai ini.Tengok ni.Berlambak borang pos nak kena isi dan nak kena pos esok sebab dah seminggu dah kumpul.Nasib ayahnda sudi bantu nak poskan esok pagi..

 Sebenarnya bukan malas menulis tapi tulisan doktor ni susah sikit lah.Hanya doktor, nurse dan yg sekutu dengannye je faham.abag posmen mana faham.kang salah hantar kang, habis kena marah dengan costumer.haha

3 comments:

  1. masa suami ada x rasa sgt.. tp bila x da baru tahu suami byk membantu kan? huhuh

    ok lah tu jauh2 sket.. tambah perisa kasing sayang :)

    ReplyDelete
  2. hi..salam kenal :)

    aduhhh saya pun dah dekat sebulan tak drive sebab husband yg bawak keta gi keje uhuhuuu..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.