Sponser By

Followers

Iklan

23 February 2013

Pemberian dimenfaatkan sebaiknya

Assalamualaikum.. ^_^

Itulah yang sebaik-baiknya kan.Setiap pemberian dari siapa pun, haruslah dimenfaatkan dengan sebaiknya.Kerana apa? Kerana setiap apa yang kita terima adalah rezeki dari NYA. Kenapa nak tolak rezeki? Lagi-lagi bukan kita yang minta.hihi..Tahu macam mana ima menfaatkan susu yang kerajaan bagi kat anak ima?? Susu apa lah agaknye kan.Tertanya-tanya?? Haa, sebenarnya anak ima ada masalah berat badan. Nak tau kisahnya?? Klik sini. Dah baca?? tu lah ceritanya sampai anak ima tersenarai antara satu yang menerima susu free.ahakz..Tapi masalahnya anak ima taknak minum susu tu. Ape nama susu tu, erm, S-26 PE Gold. Sebab anak ima suka minum susu yang perisa coklat. Ada 4 tin semuanya susu yang diberi.satu tin ima dah bagi sepupu dhani. ada 3 tin tu ima try jual tapi takde yang nak beli.akhirnya ima jumpa cara terbaik nak menfaatkan susu tu. Taraaaaaa..hahaha

Ima buat cucur kosong untuk dhani dan bagi dia makan cicah ngan serbuk susu tu.hihi.Akhirnya nak juga irfan makan susu ni.Dah takde idea dah sebenarnya.macam2 cara, dah nak bagi budak ni makan.memang liat sangat nak makan.Nak makan pun susah.alahaiii..

2 comments:

  1. rezeki jangan ditolak..hehe..susu kan sedap..haha..kenapa Irfan tak mau minum. pelik..

    ReplyDelete
  2. @Nana Liena, hihi mn ada yang pelik zaman sekarang. budak-budak pun dah pandai memilih makanan & minuman tau. ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.