Sponser By

Followers

Iklan

25 February 2013

Peluang Berniaga Produk Fesyen Tanpa Modal

Assalamualaikum.. ^_^

Berniaga.Ramai orang suka berniaga.Tetapi tahukah anda? Berniaga memerlukan minat.  Tanpa minat, perniagaan takkan kemana? Oleh kerana minat yang berbeza, produk jualan setiap individu juga berbeza. Ada yang jual baju, ada yang jual kasut, ada yang jual pakaian, ada yang jual hijab, ada yang jual produk kecantikan, ada yang jual supplement, ada yang jual produk menurunkan berat badan dan ada juga yang jual diri.. ERkkkk..Eh korang jangan tak tahu.Ada tau.Mungkin bukan rezeki korang jumpa orang yang jual diri.hihihi.

Dalam berniaga jugak ada orang yang jujur dan ikhlas, ada yang murah hati selalu bagi diskaun dan free gift, ada yang berkira.seposen pun berkira tau.Ada juga jenis yang layanan terhadap pelanggan kurang memuaskan.Dan tak ketinggalan ada juga yang menipu.Itu anda harus berhati-hati lebih-lebih lagi bila shoping online.Itulah ragam manusia..

Selain itu,Dalam berniaga juga, ada yang guna modal besar, ada yang modal kecik, ada yang modal ala-ala kadar. So berbalik pada tajuk asal.Sebenarnya ima nak buka peluang kepada sesiapa yang ingin cuba berniaga tetapi ragu-ragu, takde modal atau ingin mencuba dulu. Dengan itu, ima nak bagi Trial sale kepada sesiapa jua yang berminat untuk menjual produk fesyen yang branded iaitu dari produk sophie paris seperti, handbag, wallet, aksesori, heel, kasut, pakaian, barangan makeup, hijab, dan sebagainya.

Baca sekali lagi. TANPA SEBARANG MODAL DUIT ye.Dengan menyertai trial sale ni, anda akan mendapat keuntungan sebanyak 20% bagi setiap item yang anda jual.Anda tak perlu simpan stok.Tugas anda hanyalah cari pelanggan, ambik order, minta payment, minta detail pelanggan dan submit order kat ima.Seterusnya ima yang akan urus penghantaran kepada pelanggan anda.Mudah kan.

Nak tau lebih lanjut?? Caranya mudah.
  • Add ima kat fb NI  dan inbox ima atau
  • Tinggalkan komen kat bawah. "SAYA BERMINAT" dan tinggalkan link fb anda atau email fb anda.ima nak link ye.taknak username.sebab kadang2 bila cari username, ima tak jumpa.
  • Seterusnya ima akan invite anda ke 1 group tertutup khas untuk agen trial sale.
  • Seterusnya kita kan disscus di group berkenaan.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.