Sponser By

Followers

Iklan

20 February 2013

Everlynn

Assalamualaikum korang. Uishhh, rasa macam nak share je tentang produk Everlynn. Hihi.Mula-mula jadi pengguna. Dah produk memang terbaik, so dah jiwa suka berniaga ima pun gatal lah nak jual.Benda baek, sape tak berani jual kan.hikhik.Korang nak try tak produk ni? Kalau nak try boleh la inbox ima kat fb ni. Everlynn ni sebenarnya bukan skin care je tapi ada barang make up dan supplement.EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan.Bau pun wangi tau/ Salah satu yang paling ima suka ialah Day cream.Memang terbaeek lah bagi wanita pemalas nak makeup macam ima ni.Just pakai cream tu.tak payah nak tepek bedak.dah siap.boleh keluar dah.hihi.

Cantik tak ima lepas pakai Everlynn??
Haha.Perasantan je...Ini model Everlynn la..hikhik






Ini baru ima.. Sebelah kiri masa malas nak pakai apa-apa kat muka tu.Sebelah kanan pakai Day cream Everlynn. Boleh je ima temberang dengan adik ima yang kian gelap kerana latihan PLKN.haha.Kakak yang jahat.

2 comments:

  1. sblh kiri ke kanan? hehehe

    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  2. wah.. comel dah tu :)
    produk yg bagus.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.