Sponser By

Followers

Iklan

23 February 2013

Dulu dapat topup free, malam ni dapat fon BB

Yeaaaayy!! Alhamdulillah kalaulah betul tajuk kat atas tu.Alangkah sakitnya hati bila ianya tidak benar.Dah lah tipah tertipu.Diguna pulak fb kita buat segala SPAMMER. spam update, spam komen, spam PM. Bukan setakat kat setiap status friendlist di spam nye.tapi disetiap group, habis disapunya. Uish..panas hati ni tau.Dah tu kita siap disumpah seranah lagi oleh rakan-rakan fb yang tak tau kita dijadikan kambing hitam.haha. Ecewahh!! Pernah tak anda, anda dan anda ternampak dan klik link tu dan seterusnya seperti dirasuk terus mengikut semua arahan yang diberi?? Ini adalah virus bagi saya. Titik!! ahkz... Semua ini TIPU BELAKA. VIRUS VIRUS VIRUS!!! Sila sebarkan.Pihak tak bertanggungjawab ini telah merosakkan nama kita sebagai pengguna fb yang bertauliah hanya semata-mata untuk menarik LIKE page mereka. Cis.main tipu.Ramai manusia seperti daku yang tertipu.Yang macam daku tu siapa?? Kita-kita la.yang suka benda free.ahahahahaha...


6 comments:

  1. benci kalau link spam macm ni semak kat wall.. tu la manusia semua nk free ja..hehe

    ReplyDelete
  2. macam macam penyakit fb sekarang

    ReplyDelete
  3. patutlah banyak jumpa statuys macam tu. Sabor jelahh haa~

    ReplyDelete
  4. benda ni bkn stakat kat wall fb... group blogger pun ada.. isk..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.