Sponser By

Followers

Iklan

01 February 2013

Alhamdulillah.Nuffnang dah Kembalikan Status

Alhamdulillah.Status glitterati ima dah dikembalikan.Dengan ini ima diterima kembali masuk club glitterati.hihi.. Kecoh je kan.Bukan apa.semalam ima perasan tiba-tiba status ima kat Nuffnang ni jadi Non-Gliterati.Padahal takde la ima langgar mana-mana peraturan diorang.Baca kat Sini. Tapi ima yakin, hanya kesalahan teknikal je.hihi..Lepas tu ima pastekan lah link tu kat page Nuffnang kat facebook.So admin tu suruh ima hantar ticket kat nuffnang.So ima pun ikut lah seperti yang disuruh.


Tengok ni semalam jadi Non-Gliterati



Lepas je ima hantar ticket kat Nuffnang, diorang pun reply.Serius memamng ima kurang faham apa la yang diorang reply ni.Hihi.Cuba korang baca.


Tapiiiiiii.Pagi ni ima check.Tup tup dah dapat status Glitterati Kembali.hihi.Terima Kasih Nuffnang. Nanti bagi BE banyak-banyak lagi ye.