Sponser By

Followers

Iklan

24 January 2013

My Fashion My Business



Sophie Paris Brand.. Pernah dengar atau baca brand yang tengah hangat di Malaysia sekarang ni? Aku yakin mesto korang pernah dengar tapi korang tak berapa yakin kan.Biar aku cerita serba sedikit tentang brand ni. Sophie paris ialah sebuah syarikat yang telah dilancarkan secara rasmi pada Januari 2012.Ia adalah syarikat jualan langsung fesyen Asia terbesar.








Antara Produk yang dikeluarkan oleh Sophie Paris ialah handbag, dompet, jam tangan, aksesori, tali pinggang, penjagaan peribadi,produk penjagaan kulit , produk kecantikan, pakaian, pakaian dalam, kasut dan sebagainya.Sophie Paris mengeluarkan produk fesyen rekaan prancis terkini dan mengeluarkan rekaan baru setiap 45 hari.

Sesuai dengan Tag line Sophie iaitu My Fesyen My Business, Sophie memberi peluang kepada penduduk Malaysia yang berminat dalam bidang perniagaan untuk menjadi ahli sophie dan menjana pendapatan melalui penjualan produknya hanya dengan Rm15 bagi semenanjung dan Rm16.50 bagi sabah/sarawak.

Antara Kelebihan Ahli Sophie ialah
Sophie akan menyediakan Program Latihan untuk membantu ahli untuk memperoleh kemahiran perniagaan yang penting untuk membantu ahli dalam mengembangkan perniagaan ahli.
Sesi latihan dibahagikan kepada empat kategori.
1. Kategori 1: Sophie Mesyuarat Penyelesaian
2. Kategori 2: Latihan Pengenalan
3. Kategori 3: Latihan Kepimpinan
4. Kategori 4: Latihan Kecantikan


Selain itu Ahli akan mendapat diskaun sebanyak 20% dengan setiap pembelian produk.Banyak lagi kelebihan menyertai Sophie.Kalau korang berminat boleh la inbox aku kat fb Ima Salsuzaima.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.