Sponser By

Followers

Iklan

10 January 2013

HUH..AKHIRNYA....

HIHI...apalah agaknya yang akhirnya tu..haha.. bukan apa la.akhirnya dapat juga aku mendaftar untuk dapat rebat rm200 untuk telefon pintar 3G tu..Ye la sebelum ni  langsung tak dapat nak acsess web tu.Kalau dapat pun asyik gagal je nak submit form.Almaklum lah.mesti ramai yang nak daftar sebab tu la macam-macam masalahnya.Sape la yang taknak benda free kan..Semua pun nak.macam tu jugak aku..hikhik Korang dah daftar? Kalau belum jom lah daftar kat web NI


1 comment:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.