Sponser By

Followers

Iklan

29 January 2013

Cadangan Gift

Assalamualaikum semua..Ada tak yang bercadang nak bertunang/ pada bulan ni atau cadang nak bagi hadiah pada isteri, mak, kakak atau kawan? Korang takde idea nak bagi apa? Haa, ni ima nak cadangkan korang bagi jam yang mempunyai 66 style ni.Ini produk keluaran sophie tau.Sesiapa berminat boleh komen je kat sini.Ima boleh bagi diskaun pada pembaca entri ima.okeyyy .. :)


3 comments:

  1. Hai ima. Berminat dgn jam ni, nk wt hntran. Email me pls dyea_nadea@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. dear, ima dah email tau.kalau xde kat inbox, check kat SPAM atau Junk.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.