Sponser By

Followers

Iklan

20 January 2013

Boleh tak aku kata jantan tu bajingan??

Bagi fan Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung ni mesti ada terbaca status cerita yang page ni postkan tadi kan.Boleh tak aku kata lelaki tu bajingan?? maaf lah.Tiada kata yang baik boleh aku labelkan untuk lelaki tu. Andai betul lah cerita ni, mari kita para wanita sama-sama berdoa untuk akak ni agar dia menerima hidayah dan menemui kebahagiaannya.
"Salam,tlg hide nama sy ye admin.sy hanya ingin minta pndangan dr ibu2 skalian.sy tlah brkhwin 3thn yg lalu.kami sgt bhagia spnjg perkahwinan ini shingga la pd wktu sy hamil 8bln.suami brsikap pelik &smbunyikn sgalanye trmasuk hp nye.sbg istri hti sy brasa x sdp sbb tau suami ade wat slh.shingga la pd 1 mse,suami trlantar skit.di wad,sgalanya trbongkar bile sy dpt tau yg die bercinta dgn gadis dr sberang.x perlu la sy bg tau dr negara mne,psti sume dpt mneka.hncur hti sy ble lhat gmbr2 n sms2 ayat cnta.pling skit ble sy tgh jge die yg skit 2,blh lg ber sms ngan pompuan tu.siang mlm sy jge die n bdoa spaya die cpt smbuh tp x dhargai lgsg.dlm keadaan sy tgh sarat lak tu.patut la sblm msk wad tu alasannye busy je manjang,tp busy bwk pompuan tu mlancong n tgk wyg.nafkah sy lgsg diabaikn.kalo mak sy xde,x tau la pe nsib sy sbb suami x blik spanjag die curang tu.oleh sbb x thn dgn sikap suami,sy adukn pd fmily sy n mntua.suami yg mrh brtindak mmukul sy tnpe hraukn sy tgh sarat.bgitu jga smasa dlm pntg,sy dsepak trajang ssuke hti apabila soalkn ttg pompuan tu.akhirnye kdua fmily perang bsr sbb suami putar cerita &fitnah sy pd MIL.kononnye sy yg curang dan bermacam2 tduhan sy dpt dr suami yg sy cintai.MIL pule memaki hamun sy yg sy ni pompuan jht,x hrmat suami &kuat cmburu.kini suami mndengar ckp MIL sy.sy x diizinkan keluar rmh kcuali brsama suami.sy juga x dbenarkn jmpe ibu kndg sy sndiri sbb MIL ckp ibu sy hasut sy mcm2.sdgkn ibu sy bkn mcm tu.fmily sy juga x blh dtg rmh sy.ini buatkn sy sgt tertekan sbb hidup trperuk bgni dgn ank sy.sy hye mampu pndg luar mlalui tgkap je.ape jd kt luar pn sy x tau.nk hrpkn suami bwk keluar pn,die slalu blik lmbt.nsb baik ade hp x drampas jd tiap ari ibu sy akn call tye khabar sy.makanan pn xde nk dimkn.kalau suami x htr,x mkn la sy.oleh sbb stress yg melampau,susu badan lgsg tak turun.ank sy x dpt mrasa susu ibu.trus trg,sy kini tdak bhagia bersama suami.hnya perasaan tkut dan bnci tiap kali tgk muke die.kalau dulu bile dipukul sy tertekan scara fizikal,kini sy tertekan scara mental pula.kalau apa2 jd pada sy,siapa yg akan jge ank sy yg mntah lg tu?family pulak ckp,jgn diam je kalau dsepak trajang lagi,trus pegi mhkamah je.tetapi suami tdk mahu lpskn sy sbb x mahu sy brkahwin lain katenye.sy betul2 buntu.hanya Allah je tmpt mengadu.kini dah 2 hri sy demam teruk &terlantar di katil tp suami lgsg x pedulikan.sy gagahkan juga diri utk bangun & uruskan ank sy tu.maaf lah kalau keluhan sy ni takde kene mengena dgn isu PIICM.tp sy btl2 perlukan pndangan dr ibu2 sekalian.apa yg patut sy lakukan?"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.