Sponser By

Followers

Iklan

09 March 2012

Jadi agen produk Giffarine dengan hanya rm35

Bagi yang minat berbisness atau menambah pendapatan, ini lah peluangnya. Produk ni belum ramai yang tahu dan itulah sebenarnya peluang kita. Chup chup..ini bukan skim cepat kaya oh.. ini bukan juga bisness yang duduk diam dapat $$$$$$$.. bisnes ini sangat sesuai bagi yang benar2 minat akan produk kecantikan, skin care dan produk kecantikan. psssst.. produk ni baru 2 tahun bertapak di malaysia, so peluang kita amat besar kalau dibandingkan join bisness yang semua orang dah tau.. fikir2 kan ye..

KEPADA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN BERSAMA GIFFARINE. YURAN KEAHLIAN HANYA RM 35.00 SEUMUR HIDUP. SAMAADA ANDA INGIN MENJADI PENGGUNA, PENJUAL MAHUPUN MEMBINA NETWORK DALAM PERNIAGAAN INI, KETIGA-TIGANYA PASTI MENGUNTUNGKAN. BERBELANJA DENGAN BIJAK DISAMPING MENAMBAH PENDAPATAN. HANYA PRODUK YANG BERKUALITI DAN TERJAMIN MAMPU MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA. 

**Untuk maklumat lanjut sila sms/ call 0194876298/ 0128706289

**Atau emailkan ke putri_malu89@hotmail.com


06 March 2012

Coming Soon On Next Week

[More info click here]


Add caption

Vco Softgel


CATALYST VCO SOFTGEL (CAPSULE)
RM 43.90 (sabah & sarawak)
Ambil 2 biji sehari (1 biji pagi & 1 biji malam)
(Sangat Sesuai untuk menghilangkan parut jerawat, senggugut, menstabilkan selera makan, memberi tenaga.. (bangun pagi rasa senang je. xde rasa malas nak bangun sebab badan segar)

 - Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur
p/s: selain tu boleh juga d sapukan di bibir untuk menanggalkan sel kulit mati.. sangat2 berkesan tau..hehe