Sponser By

Followers

Iklan

05 October 2012

BERSYUKUR DENGAN APA YANG ADA



 
Haa..Ni gambar yang ima ternampak kat fb semalam.hurm, sape la yang rajin sangat nak edit macam ni. Maaf lah ye.Tapi ini pendapat ima..Nape suka sangat buat benda macam ni.Think positive la kalau boleh kan. maybe kenaikkan harga gula ni boleh mengurangkan risiko pelbagai penyakit.pastu, pasal handphone tu mungkin PM nak bagi peluang untuk orang2 yang kurang berkemampuan untuk memilikinya.:) bersyukur dengan apa yg ada. PM kita tu pun sebenarnya manusia biasa.mungkin ada sesetengah idea dia tak nampak sempurna.Tak salah kita sebagai rakyat nak membantah atau tidak setuju dengan apa yang telah diberikannya sebagai PM kita. Tapi kita sebagai rakyat malaysia kena la gunakan budi bahasa yang kita ada untuk menyatakan pendapat kita.
Tapi tu lah.Ini pendapat ima.Tu pulak pendapat korang. Sebenarnya rasa takut bila politik ni selalu menimbulkan masalah.Takut nak tinggal dinegara yang tak aman macam sesetengah negara tu.Korang tak takut ke? Ima takut sangat.:'(

1 comment:

  1. Hai ima thanks sudi follow fie. Sebenarnya ada baik dan buruk harga gula dinaikkan. Kalau baik untuk elak rakyat kita minum atau makan yang manis, kalau buruk pergi kedai nak minum tea ais harga yang dulu rm1.20 dah jadi rm2.00. Hee

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.