Sponser By

Followers

Iklan

16 August 2012

Msyukkkkk Gitu

Hari ni ima nak kongsi satu bisness ni..Memang best..Leh tambah income..Sangat sesuai bagi yang meminati bidang perniagaan.Orang kata kalau kita nak jayakan sesuatu kenalah bermula dari bawah kan. Mesti kebanyakkan korang dah pernah dapat email ajakan tentang bisness Sophie Paris kan.Sama la ima.dapat banyak email.Tapi ima tak layan pun.Tapi satu hari tu terbuka pula hati ni nak klik website Sophie Paris tu dan daftar secara percuma.Ima cuba fahami plan perniagaannya dan tengok produk yang syarikat ni jual memag best. Itemnya terdiri daripada pakain, aksesori, jam tangan, handbag, wallet, kosmetik, & belt. Produknya memang best, kuality Paris gitu.hehe.. Paling best, setiap 45 hari, item akan bertukar sebab barangan Sophie Paris ni betul-betul laris dan cepat habis. Kalau join memang tak rugi.sebab yuran hanya rm15 dan korang akan dapat sebuah magenta beg yang berisi starter kit,member kad yang cantik, latest katalog, sticker Sophie Paris, invite card dan borang order untuk anda order barang.

Hurmm, ima tau, tak semua korang minat nak bisness kan.Tapi mesti 99% dari korang ni minat shoping.Mesti korang suka barangan yang berjenama tapi murah kan.Takpe.Boleh je jadi member dan mendapat faedah sebgai member dan dapat diskaun setiap kali beli kat sophie paris.Taknak citer panjang la.Tengok la antara produk yang ada.:)







Haaa, best tak? tu baru sikit.apa kata korang join free dulu.Klik kat banner kat bawah ni ye.Kalau malas nak daftar pun boleh
je smskan detail korang seperti nama, email, bandar kediaman dan hp number korang ke 019487629-ima


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.