Sponser By

Followers

Iklan

01 August 2012

Ima Nak Kad Raya Boleh??



Cakap pasal kad raya ni, rasa-rasanya dah lama ima tak dapat kad raya.hehe..Yela.Zaman sekarang ni semua dah canggih.Dah jarang guna kad raya.Sekarang ni, orang bagi ucapan raya guna SMS, ucapan melalui wall Facebook, boleh twit twit..macam-macam lagi lah cara..Rasa rindu pulak nak dapat kad raya..ada tak blogger yang sudi bagi ima kad raya? hehe..Kalau sudi jom la kita tukar-tukar kad raya.Kalau sudi nak tukar kad raya dari ima leh la tinggalkan alamat kat bahagian komen ye..nama jangan lupa pulak.dan yang penting link blog jangan lupa letak kat kad raya tu.ima serius ni tau..meh ima bagi alamat ima.

SALSUZAIMA BTE SELAMAT
PETI SURAT 166,
JALAN PUNANG, 98850,
LAWAS, SARAWAK.

1 comment:

  1. jom Kita tukar2 kad raya.. HEHE!

    ni alamat saya:

    MUHAMAD AMIRUL ASHRAF B ABDUL AZIZ
    NO 124, JALAN YAKIN 14,
    TAMAN SRI LAMBAK
    86000
    KLUANG, JOHOR

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.