Sponser By

Followers

Iklan

27 July 2012

Tudung Raya Dah Beli?

Tau..Raya lama lagi la..Puasa pun baru je berapa hari.Tapi bagi yang nak beli tudung secara online kena la beli awal kan.Kalau tak, nanti perkhidmatan pos tu cuti, kempunan la apa yang berkenan di hati.hehe..Ima ada ambil Pre Order tudung ct dan Bawal cron Manik..Bagi sesiapa yang berminat leh la terus add ima kat FB..Bawal ready stock pun ada..



1 comment:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.