Sponser By

Followers

Iklan

27 July 2012

Salam Ramadhan

huurm, xde benda sangat la nak cakap ari ni..blog ima ni pun dah entah ke berapa kali tukar dah.kejap jadi personal blog.kejap jadi blogshop..dah bertahun berbelog tapi bakat tu takde sebenarnya.tapi minat berblog tu sangat lah mendalam...bukan apa la, sejak hero ima ni lahir, masa tu tersangat lah xde masa nak update entri. sekarang irfan dah masuk 2 tahun..Macam tak caye je ima ada anak dan mampu besarkan hero ima ni..hehe.. Nak crita dugaan sebagai seorang ibu ni memang x habis la kalau nak cerita.tapi hati tu terasa puas tau bila tgk dia membesar.Tengok ni..nakal pun number satu gak ni..


1 comment:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.