Sponser By

Followers

Iklan

26 April 2011

Inner itu saya Punya



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Berdirinya saya di sini pada pagi ini. Grrrrr... Stop! Apa aku merepek ni?? haha.. Okeh Okeh.. Sebenernya inner tu bukan aku punya.. 
Ha! Penganjur la tu.Suh kite buat tajuk yang tak boleh blah..haha.. Yes.. Betul. bukan aku punya. Tapi aku harap aku punya la ye nanti..hehe..
Ape pun, Cik Zetty kena juga bagi aku menang contest ni sebab.. erm..sebab..ermm.. malu la nak cakap.. Apa kata Cik zetty baca sendiri sebabnya kat Sini.
Dah baca?? erk.. malu la.. yep.. aku ngaku aku ni bukan minah yang menutup kepala.
Tapi sekarang ni aku sedang berkerah tenaga, berusaha tangga kejayaan eh, belajar nak tutup kepala aku ni.hehe..Aku nak tutup kepala ni setiap masa.Taknak kejap tutup kejap tak.
So sekarang aku tengah rajin kumpul tudung dan pakaian yang sesuai untuk muslimah bertudung.hehe..
So, cik zetty rasa patut tak aku menang?? kehkeh..

Ni gambar aku pakai tudung.. Ada la juga.. Tu pun gambar lama dah..hehe

Tag to Lissa & Princess.. Jum ar..hehe



p/s: jangan lupa Vote aku ek..:) 
 

Nak tengok gambar/video bikini saya? (18SX)

Hamboii..Tajuk Panas.. Mesti ramai orang suka nak baca kan kalau buat tajuk 18SX. Sebenarnya bukan aku suruh tengok gambar aku pakai bikini.. Hehe.. Semalam aku dapat sms. Bukan semalam je la. Memang selalu dapat sms macam ni. Ntah dari siapa ntah.. Agak-agak la nak promosi pun kan.. Sms tu berbunyi macam ni. 

"Yang, sedang buat apa? Nak tengok gambar/ video bikini saya tak? (18SX). Senang je. Taip ON ABID hantar ke 337** Mesti Happy punye! Optout call 0128739619" 




Ceh!! siap bagi no handphone lagi.. Kuang asam punya budak. Kenanya sms ni dengan budak-budak bawah umur tak ke merosakkan tu??
Bermacam-macam cara orang cari duit sekarang ni.
Penipuan sms pun sudah semakin berleluasa.
So korang jangan la cuba-cuba ye..

psssssssttt.. Korang tau tak? aku replay sms tu.  aku cakap, "Tengah Kapankan Mayat Yang! " muahahaha...




p/s: jangan lupa Vote aku ek..:)


23 April 2011

Tolong Vote Aku Boleh? hehe

Assalamualaikum.. Mat Pagi Semua.. Dah Sarapan ke ni? Okeh, hari ni aku just nak meraih Simpati korang untuk Vote aku dalam dua penyertaan..hehe.. Simpati la sangat kan.. kehkeh.. Okeh.. kalau Korang Baik Hati, Tolong ek..

Pertama aku Join Contest Dialog DeYM DDCzone.
Kalau Korang baik hati, pegi kat sini, Then vote la nama aku PutriMaLu. hehe Kalau taknak, dok diam..haha

Yang Ke dua, aku join Contest mata paling kebabom. Haha..Ya ya.. aku tau nothing special abaout my eye.. Tapi aku nak menang juga..hehe..Tak kire.. Nak juga.. 
Sila lah Like Page Lens Mania pastu Like pic aku kat sini

Okeh..Tu je pagi ni.. Boleh le.. Boleh le ye.. ma kasih ..:)
Kalau Korang dah tolong vote, bagitau ye kat komen..
Jasa Kalian akan ku kenang jua.. hehe..:)



20 April 2011

Artis Blogger [belum kahwin dah curang??]

My: Jang oooo jang.. Apo kona eh jang kau menung aja? Orang ke bulan ekau d mana?


Ujang: Uishhhh.. Nyanyi pulak dia


My: Ye la.. Yang kau temenung je dari tadi kenapa? Ape hal pula. Takkan dah nak kahwin pon nak
         menung-menung kot.


Ujang: Takde la..Cuma risau je.. Berdebar nak hadapi malam pertama..hehe


My: Erkk??




Ima Salsuzaima: wakakaka [Tetiba je aku muncul dok ketawakan si ujang..muahahahahaha]


Okeh okeh..Aku tau Tajuk dan isi takde kena mengena.. Aku saje join sagmen yang dianjurkan oleh Bro Framestone untuk mendajalkan si ujang sempena perkahwinannya yang akan tiba dengan yana.

Okeh..Ni ucapan aku untuk Ujang.
  • Selamat Pengantin Baru. Moga bahagia hingga akhir hayat bersama yana.
  • Ini ada entri Khas terutama untuk Ko Ujang.
  • Ko Kahwin agak ko jemput aku tak? Tapi ko tak kenal aku kan..muahaha..
  • Kalau ko jemput aku, leh tempah tiket tak? Then sediakan hotel tuk aku anak beranak. Hotel murah pun takpe..kehkeh..
  • Last, tungganglah dengan selamat.Ingat orang yang tersayang..haha

Penyakit Entah Apa

Assalamualaikum..Mat pagi.. Gud morning.. Hai.. Hello..Hoii.. Oitz.. Yuhuuuuuuuuu.. Wei... Arghhhhh.. Apa dah jadi ni.. Diriku di landa penyakit entah apa.. Takde mud! Bila aku tak makan, rasa lapar pula. Tapi bila Aku makan, Sakit perut la pulak. Lepas tu rasa nak muntah.Sakit kepala yang amat. Rasa tak sihat sangat sejak kebelakangan ni. uwaaaaaaaaaaa...
Sebenarnya aku malas sangat nak buat apa-apa. Tapi bila tak berbuat apa-apa, rasa bosan yang amat gila-gila.. Aduiiiiiiii.. Adakah diri ku pragnent?? Oh tidak.. Aku baru je habis haid.. Ceh.. Adakah jalan terakhir ialah berjumpa doktor?? Argghh..Kenapa diri ku liat amat nak pegi jumpa doktor ni? 
Aku benci keadaan ni... uwaaaaaaaa..;(

*************************************************************************
Dah terlanjur korang buang masa baca entri aku ni, apa kata korang bantu aku?
Grrrr..hehe..
Boleh tak tolong Vote aku? [Like]
Kalau boleh, okeh, sila la Like page ni.
Lepas tu, Like pic aku kat sini.
Jasa korang amatlah dihargai ok..:)