Sponser By

Followers

Iklan

21 July 2011

Permohonan Berhenti Kerja Bertukar Menjadi Cuti panjang ikut sukai ai.hehe

hehehe.. mat pagi korang. Tajuk macam best je. hehe..Bangga aku. Ye la apa tak bangga dan teruja. Walaupun aku ni bukan kakitangan gov mahupun kakitangan kerja yang gaji mahal macam korang, aku tetap bangga tau dan terharu ada gak. Bulan lepas aku bagitau kat bos aku yang aku akan last bekerja pada bulan ni.Ada sebab tertentu tau aku minta berhenti.ada masalah sikit.So bos aku pun suruh la aku ni cari pengganti aku untuk bekerja dengan dia. Dia cakap dia nak pekerja yang rajin macam aku. Wow.bangga aku tau.Rupa-rupanya aku ni rajin dimata bos aku.padahal tak la rajin mana pon. kahkahkah..Tapi yang pasti aku ni akan buat kerja yang memang dah di tetapkan untuk aku.ceaa..puji diri.. takla..hehe..

So aku pun dah dapat pengganti aku.Tapi pagi tadi tetiba boss call dan cakap. berapa bulan nak cuti?
aik?? aku tak minbta cuti la.aku nak berenti. Boss cakap, cuti la dulu beberapa bulan.Nanti kalau masalah dah settle boleh tak kerja balik? Aku pun fikir2 ok gak tu.hehe.. Terasa sangat yang diri dihargai dan bos tau gak aku ni rajin. Sekurang-kurangnya berbaloi jugak la aku buat kerja sorang-sorang walupun hakikatnya pekerja ada 4  orang kat sini. Alhamdulillah..Thankz to my boz sebab bagi kepercayakan pekerjamu yang rajin kat tempat kerja je ni.hehe


**padahal sejak tahun 2007 lagi aku keja dengan boss aku tu dan dah  3 kali aku berenti dan kerja balik. pertama kali berhenti sebab nak sambung belajr.kali kedua berhenti sebab pragnent dan kali ni sebabnya dirahsiakan.hehe.. THANKZ TO MY BOSS..


**Tiba-tiba je aku nak letak gambar ni.Dah lama gambar ni di ambil tau.hehe.Korang rasamana satu aku? Semua makhluk Tuhan kat dalam pic ni sudah dan akan menamatkan zaman bujang pada tahun ni tau.hikhik..

9 comments:

  1. ni mesti pekerja yg baik ni..sbb tu disayangi boss.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tak apa la..fikir masak-masak sebelum bertindak, yg penting hati kita happppppyyyyyy!!!!

    ReplyDelete
  3. eh chop! reason kali keduak benti ya....pregnant? whoaa! dh nikah n dh emak urg duhal ktk.

    mati2 mek ingat ktk agik anak dara aieeeeeeeeeeeee. x nampak kdk emak orgggggggggggggggg. eee mek maok kdk tok juak eh kelak. heee heee

    btw, bait da jak boss ktk

    ReplyDelete
  4. CIK MOON: HAHA.. X BAIK MANA PON.KAHKAH..

    ZIANA: TU LA. KALAU DAH BOSS BAGI PEKUANG TU, APA LAGI, AMBIL PELUANG DGN BAIK,HEHE

    KAK ZIE BAH..ADAKAH ANAK DARA? HAHA.. SIKDA DARA LAGI.KAHKAHKAH...

    ReplyDelete
  5. bila kita kerja bagus..bos pun akan hargai..

    ReplyDelete
  6. wow best ade bos yang prihatin macam tu ye.. :)

    ReplyDelete
  7. oh.. mak org ni.. brenti kali ni nk tambah ank ke?.. hehe.. slmt cuti pnjg..

    ALL IN ONE

    JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
    JOM KE: ALL IN ONE

    ReplyDelete
  8. nur: hahaha..xde la nak tambah anak.. nak beri perhatian dulu untuk irfan. mana boleh main buat anak je.

    ReplyDelete
  9. wah.. boss sayang..lps ni kalau nak keja balik pn, bos terima lagi nii..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.