Sponser By

Followers

Iklan

05 July 2011

Birthday Party Irfan

Assalamualaikum korang. Nak kongsi pic masa party birthday irfan yang pertama je hari ni.hehe.. Alhamdulillah.berjalan dengan lancar.Terima kasih atas kerjasama semua family yang membantu secara langsung dan tak langsung.Tak sangka aku meriah sangat party ni. Tapi birthday ni bukan birthday irfan sorang tau.ada lagi 9 orang aunty2 dan uncle2 kecil.hehe.. Alhamdulillah..banyak yang menyumbang dalam party ni. Dan ada gak yang sponser bunga api.Rasa macam tahun baru pulak..hehe..
 
 
Hadiah-Hadiah  Irfan





Kek coklat versi Pooh

Nampak seperti aku yang teruja disitu..haha





salah satu hadiah irfan.Klik Untuk Lihat video.hehe


 



6 comments:

  1. hepy besday irfan..wah nampak sangat meriah..kek tu pun nampak sangat sedap..nak pi cari kek lah balik nie.. :)

    ReplyDelete
  2. normal la tu utk ibu yg perihatin anak dah 1 thn.. nampak kita yg teruja sambut besday.. hihihi...

    ReplyDelete
  3. happy bsday irfan!

    banyaknya hadiah yang dia dapat. hehehe..

    kek tu cantik betol. besar!

    ReplyDelete
  4. perghh...seriously byk ler hadiah tu... bila dh besar2 nih, time birthday, tk dpt pun hdiah..haha.... kek pun byk, nk skit...:-)

    ReplyDelete
  5. bnyak nye adiah dia, kek pn comel2 :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.