Sponser By

Followers

Iklan

22 June 2011

Sweet Marie

Hye korang. Nak tanya ni. Ada sesiapa yang kuat makan tak kat sini? Pasti ramai kan.eleh..cover konon nak diet. Takdenye aku nak diet.hehe.. Makan je keje aku. Kalau korang nak tau, makan adalah salah satu hobi aku selain dari online. Aku tak leh duk diam tau kalau xde makanan.  Oleh itu, semalam aku pun buat sesuatu yang simple tapi sedap untuk di makan. So hari ni nak kongsi resepi.

Bahan-Bahan:
  • Roti marie 1bungkus
  • susu manis 1 tin
  • serbuk koko sesedap rasa
  • [susu manis & serbuk koko di gaul rata]
Cara-Caranya:
  • susun roti marie kat atas loyang dan letak susu manis dan serbuk koko tadi.
  • Lapis kan secara nipis. dah siap lapis, simpan je kat peti sejuk dalam 30 minit.
  • Pastu ngap sesuka hati..hehe
[Korang boleh tukar susu serbuk koko tu dengan cream cheese ye..]

Ni aku pinjam dari google.. yang aku buat dah lesap di ngap buaya..hehehe



6 comments:

  1. hai ima...thanks jengah blog akak...itu kek batik kan..sedap kek batik tue...

    ReplyDelete
  2. Zura: bukan kek batik la..sweet marie. guna roti marie je. tanpa bake..:)

    ReplyDelete
  3. Ima, ada setgh org panggil kek batik jugak ni..hehe

    ReplyDelete
  4. ee nakkk jugakkkk! nangis arr nampak..gluppp gluppp :D

    ReplyDelete
  5. Nia: hehe..maybe rupa dia macam kek batik kan..hehe

    Zie: hahaha..glupp..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.