Sponser By

Followers

Iklan

05 June 2011

Pengiklannan blog untuk Blogger

Jom sertai Traffik Blog.Com


ads





Siapa trafikblog.com?
Trafikblog.com adalah laman web yang membantu anda mempromosikan blog anda. Ahli akan mendapat trafik tambahan untuk blog mereka melalui laman web ini.

Bagaimana trafikblog.com membantu menaikkan trafik blog anda?
Laman web ini akan dilihat oleh pelawat baru dan juga ahli trafikblog.com sendiri. Disebabkan laman web ini mencari downline secara random, bagi pelawat yang masuk ke laman web ini melalui link trafikblog.com, mereka akan pergi ke link ahli-ahli VIP. Secara tidak langsung, mereka juga akan melihat blog ahli-ahli VIP. Untuk ahli trafikblog.com sendiri juga, setiap kali mereka ingin login ke laman ahli, mereka akan melihat link ahli VIP yang lain secara random. Dengan cara ini, blog anda akan mendapat hits.


Berapakah yuran untuk menyertai trafikblog.com?
Yuran yang dikenakan sangat murah iaitu RM10 sahaja. Keahlian anda akan kekal seumur hidup. Dengan cara ini, anda hanya perlu fokus mempromosikan link referral anda sahaja setiap hari tanpa perlu risau dengan yuran bulanan atau tahunan.


Saya ingin menukar alamat blog saya. Bagaimana dan berapa kos yang dikenakan?
Anda boleh menukar alamat blog anda dengan menghubungi admin di bizadmin2u@gmail.com. Kos yang dikenakan amat berpatutan iaitu RM2 sahaja untuk setiap kali pertukaran. Bayaran boleh dibuat melalui ewallet ahli atau bank transfer.


Bagaimana pemberian bonus dilakukan?
Pemberian bonus dilakukan setiap hari jika bonus anda mencecah RM10 (untuk pemegang akaun Maybank) atau RM50 (untuk akaun bank yang lain). Untuk pengeluaran bonus, yuran RM2 hanya akan dikenakan jika anda menggunakan akaun bank selain dari Maybank.



PELAN PEMASARAN

YURAN KEAHLIAN HANYA RM10 (SEUMUR HIDUP)

Pendapatan dijana melalui pelan di bawah:






Level Ahli Bonus (RM) Jumlah (RM)
1 10 5 50
2 100 1 100
3 1,000 1 1,000
4 10,000 1 10,000
Jumlah 11,110 8 11,150*

* Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha ahli.

- Laman web ini menggunakan sistem matahari. Tiada limit downline untuk setiap level.

- Untuk setiap pendaftaran, RM2 adalah untuk yuran pemprosesan dan juga yuran pengiklanan.


9 comments:

  1. Trafik pun nak main MLM keeeeeee?

    ReplyDelete
  2. aik adam..macam x puas ati je?? ade masalah keeeeeeee??

    ReplyDelete
  3. semua benda leh di MLM ek...

    tapi yang nie, xpayah tipu orang punye...

    xpayah push orang untuk join... bagus2 huhuu

    ReplyDelete
  4. Salam.singgah baca2 sini~
    sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    ReplyDelete
  5. wah..ade jgk eh..hehe keep it up..

    ReplyDelete
  6. hehe..saya cuma tolong bantu kawan sebarkan sebab dia bagi saya akaun percuma. x salah kan? saya tak paksa sesiapa pun, x suka, tak pe. kadang2 kita kena terima juga cara orang nak tambah income. lain orang, pemikiran lain, cara pun berbeza.

    ReplyDelete
  7. wah terbaik....tpi untuk blog jer ker....?

    ReplyDelete
  8. biz ni x tipu sbb bukan skim cepat kaya..saya perlu bayar harga web dan juga harga hosting..sbb tu ade caj RM10..itupon seumur hidup..hosting tiap2 tahun kene bayar..

    blog yg ade kat trafikblog.com akan dilihat secara random oleh pelawat sama ade org luar atau ahli VIP..jadi, anda x perlu promosi blog anda pon, blog anda akan aktif terima trafik..

    pasal trafikblog.com nih, mmg blog sahaja laa..dan mmg bagus klu blog tu ade shoutbox sendiri supaya kerja blogwalking senang dilakukan..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.