Sponser By

Followers

Iklan

14 June 2011

First Time Buat Kenduri Sendiri


Syukur alhamdulillah. Akhirnya Kenduri Majlis Potong Rambut untuk Irfan dah selesai hari sabtu yang lalu. Jujur memang aku ngan encik sabri pening kepala dalam membuat persediaan majlis ni. Ye la. Ni la firs time kami ada anak dan belajar mengurus sesuatu kenduri. Hehe.. Walaupun agak serabut sedikit, Alhamdulillah sebab semua family turut membantu.
Ucapan terima kasih juga kepada Nenek, Atuk, Mumy, Mother in Law, Father in Law, dan kakak-kakak Ipar yang sudi membantu. 
Tak lupa gak la kepada beberapa orang anak dara (princess manja, Ain, Ardilla)yang aku import tolong-tolong basuh pinggan. Kalau sesiapa adik-adik yang nak kenal-kenal ngan diorang ni, meh la.hehe..
pssssssttttt..kenal-kenal sebagai kawan je tau. Masih sekolah lagi la..hehe
















3 comments:

  1. wah..syukur..sy nanti mcm mane pulak ye..kawen pun belum..hukhuk

    ReplyDelete
  2. al_hakim: hehe.. bersedia lah lebih awal. agar tak kelam kabut..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.