Sponser By

Followers

Iklan

14 June 2011

Contest by Ciare Baha: Priceless moment with my baby

Okey! Memang hari ni aku balas dendam sebab lama tak update. So hari ni aku update bebanyak..hehe..Tapi join contest je. Mana tau ada lucky. So kali kali ni jom kita join contest ni. Sila Klik banner kat bawah ni ek.

Terms and Condition:
  1. Tarikh peryertaan bermula dari 31 Mei 2011 dan tarikh tutupnya pula adalah 25 Jun 2011
  2. Umur bayi adalah bermula dari 1 hari - 3 tahun. Pendek cerita, 3 tahun 1 hari dah tak boleh join. Hehe, kejam ke? Make sure itu anak uols, jgn ciplak anak orang lain. HUHU. Nyatakan nama anak, date of birth etc etc like tempat lahir,
  3. Pastikan kesemua syarat di 'How to participate?' dilaksanakan. Kalo tak buat tolak markah ekk.
  4. 1 peserta = 1 entry = 1 gambar sahaja dibenarkan. 
  5. Dan paling penting, hadiah di taja oleh ALA ANGGUN BUTIK 


**************************************************
Tarik Lahir: 30 Jun 2010
Tempat Lahir: Lawas Sarawak.

3 comments:

  1. TQ for joining :)

    eh jari telunjuk dia ngape begitu? comel :D

    ReplyDelete
  2. Ciare Baha: Jari telunjuk tu sebenarnya nak bagi peace..tiap kali ambik gambar tangan memang macam tu..hehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.