Sponser By

Followers

Iklan

20 June 2011

Apakah Pendapat Anda Tentang Poligami??

Assalamualaikum semua.. Selamat Pagi juga. Hehe..Pagi ni takde benda nak Dikongsi. Cuma aku nak minta pendapat korang tentang Poligami? Apa pendapat korang tentang poligami ek? Pendapat Korang tau. Bukan pendapat orang lain atau pun sunah Nabi. Aku nak pendapat korang je. Dan Andai la Korang Di takdirkan Di Poligami dan Terpoligami, apa akan korang buat?
Pernah tak kawan , anda sendiri atau keluarga anda Dipoligami dan Terpoligami? 
Boleh Citer Sikit.Berikan sedikit Ulasan ek.
Okeh, Kalau korang ada pendapat, atau cerita, sila la buat satu entri yang bertajuk
"Pendapat Ku Tentang Poligami"
Then hantarkan link Korang Kat Komen okeh..


 *Segmen ni bukan bertujuan untuk menjatuhkan atau apa ye? Aku just nak tau pendapat segelintir orang.TQ..
*Ok..ada tambahan ye.. Kalau korang malas nak buat entri lain, tapi nak bagi pendapat, boleh je bagi pendapat kat komen je.. takde paksaaan ok..hehe cuma kalau yang buat entri tu, leh gak aku linkkan. Boleh gak kawan-kawan lain baca pendapat korang,,:)

********************************************************
Ini Pendapat Mereka Tentang Poligami
 

8 comments:

  1. Hurmm..
    Macam menarik jep topik ini.
    Tak penah lagi saya bebel - bebel pasal benda ni dalam belog :))

    ReplyDelete
  2. mende nih subjektif.
    ade yg bley terima.
    ade yg x.

    ReplyDelete
  3. owh.. igt suruh komen je... heee..bg pendapat kt sini x boleh ke?

    ReplyDelete
  4. Cik siti: bagi pendapat dalam komen pon ok je.. boleh jer..

    ReplyDelete
  5. ni entri aku pasal poligami

    http://www.duniafaris.com/peribadi/poligami-dalam-kehidupan-kenapa-lelaki-ingin-mengamalkan-poligami/

    http://www.duniafaris.com/peribadi/poligami-dalam-kehidupan-kenapa-lelaki-ingin-mengamalkan-poligami-bahagian-ke-dua/

    ReplyDelete
  6. Miss faten, apa lai?? bebelkan aje la..hehehe

    ReplyDelete
  7. bagi saya.. berbalik pada hukum.. if ada wanita yang sanggup dipoligamikan... dan ingin membantu wanita yg lain mendapat perlindungan.. balasan syurga dan payung emas untuk dia...

    mungkin sebagai manusia, cemburu, marah, xsanggup diduakan tu adalah normal, tp balasan yg besar menanti di syurga sana.

    kepada lelaki pula yg ingin berpoligami bukan sebab atas dasar nafsu semata.. harus hukumnya... yg pntg minta izin isteri...

    berpoligami x salah disisi islam, malah mmberi peluang kepada wanita yg kurang bernasib baik menerima perlindungan yg sepatutnya.

    alangkah bagus jika semua memahami konsep sebenar poligami.

    tapi kalau poligami sebab nak menggatal susah le.. hehee.. perepuan kuat cemburu.. :)

    ReplyDelete
  8. Ok. tu di pendapat dari cik siti..hehe..ringkas dan padat.. thanks cik ct.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.