Sponser By

Followers

Iklan

10 May 2011

Selamat Hari Ibu (dah terlambat ke??)

Iye Iye..Aku tau dah luput dah tarikh hari ibu.. Tapi tak luput jauh kan.. baru je 2 hari lepas.. Tak salah kan..hehe.. Hari tu aku tak sempat nak update.. Sebab aku pegi jalan-jalan cari makan kat Kota Kinabalu. Niat hati nak jumpa blogger yang hebat edit gambar tu. Ala.. Cik Lengleng la.. Takkan tak kenal.. Kalau tak kenal jum terjah..hehe.. Tapi rasanya takde jodoh antara kami.. Aku terlupa pula nak minta number handphone.. Kebetulan masa tu langsung tak online..Uwaaaaaa..ye la..mana ada masa nak online masa makan angin kan..hehe.. Ape pun, Aku nak ucapkan selamat hari ibu kepada sesiapa yang telah bergelar ibu terutama kepada ibu-ibu yang juga bergelar blogger..hehe
Selamat hari ibu juga buat mumy aku yang tersayang.. Sayang mumy sangat-sangat..
Korang ada bagi hadiah untuk mak korang tak hari tu? Takyah hadiah mahal-mahal pun takpe.. Sekadar ucapan dan ciuman pun dah cukup tau..
Bagi yang dah takde mak, jangan sedih-sedih, jangan lupa hadiahkan al-fatihah Buat mereka. Bukan pada hari ibu je tau. Hari-hari mesti doakan ibu kita.hehe

Jum kenal-kenal dengan mumy aku..Ni la mummy aku yang comel..hehe




 

1 comment:

  1. ima :: huhuhhuhuhuhuhuhu... lambat terbacad wall ko..:( tu la bru tau then cepat2 bg num hp.. tapi terlambat.. tapi nda pa ko tggu sya kirim hadiah arr..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.