Sponser By

Followers

Iklan

11 May 2011

Peraduan Gores Dan Menang Blog Misa Sakura

Asalamualaikum.. Baru First time tau ada gak peraduan gores dan menag melalui blog.hehe. 
Okeh taknak taip panjang-panjang. Kalau Korang nak join, Just pergi ke blog Misa Sakura
Mana la tau korang bertuah kan.
Okeh. Ni gambar yang dah aku edit..Maaf la ye Misa Sakura. Tak cantek..hehe..


p/s: Peraduan ni tamat pada 9 jun tau.So, ada masa lagi kalau nak join..


2 comments:

  1. yummy...lazatnya strawberry tu..trus feeling nak p cameron...hehehhe..gudluck ya.. =)

    ~blogwalking~

    ReplyDelete
  2. salam sis

    Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.