Sponser By

Followers

Iklan

19 April 2011

Realisasikan Impian Ku.. [Nak jadi cinderella]

Yuhuuuuuuuuu.. Macam ayat budak-budak je tajuk tu..hehe.. Dulu kan...masa kecik-kecik, sampai la sekarang ni, aku nak sangat jadi macam barbie doll tu..Then nak pakai pakaian ala-ala cinderella.Then nak jadi duyung gak..huhuhu...
Merapek je aku ni kan..hehe
Sebenarnya hari ni takde mood nak cipta entri..
Tapi tiba-tiba Cik LengLeng bagi aku semangat ja mau buat entri ni. Hehe..
Cik Leng leng editkan gambar aku yang bida (hodoh) jadi Gambar yang Kiut Miut..hehe.. See...


Thank to cik LengLeng.. Sudi buatkan ni untuk aku. Ada tak sesiapa sudi editkan pic aku lagi? hehe.. boleh ler.. boleh ler.. plizzzzzzzzzzzzz... boleh ler.. Andai la ada insan yang berbaik hati nak tolong editkan, inilah impianku.. [ceh..]
nak pic aku di edit menggunakan badan:

  • Barbie Doll yang rambut panjang.
  • Cinderella pakai gaun labuh
  • ikan duyung yang ayu..
p/s.. Tulung la tulung la.. Pelizzzz.. Kesian la kat aku.. kehkeh.. Nak edit sendiri aku tak reti..uwaaaaaaaaaaaaaa......








2 comments:

  1. ni kena masuk segmen puteri impian.ala mcm dalm cite tv dulu2 tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.