Sponser By

Followers

Iklan

18 April 2011

Contest Mata Paling Kebabom

Gud Morning!! Oleh sebab pagi ni aku takde idea nak buat entri, aku meringankan diriku untuk join contest mata paling kebabom!! hehe.. Aku tak tau la mata aku ni kebabom ke tak. Tapi orang kata, semua kurniaan tuhan adalah cantik. So, kalau cantik boleh ler jadi kebabom kan..hehe.. Kalau ada rezeki, ada la tu. Kalau takde, takpe la kan. So, contest ni dianjurkan oleh Farzana Farzanto. Berlangsung dari 17 april hingga lah 17 mei nanti. Banyak masa lagi kalau nak join.. Yang paling penting, kalau nak join, Korang follow blog Farzana Farzanto ni dan juga like page ni. Kenapa pula kena like like ni?? Ahaa.. kena Like la..sebab hadiah datangnya dari produk yang ada kat dalam page tu..hehe..

Kalau nak join,just klik banner ni..


So, ni pulak adalah gambar yang aku pertaruhkan..
[pssst, korang tolong la like kan..hehe]


Tag to  princess, yuyu johana & tasha.
psstt.. kalau korang dah terima tag aku, sila inform kat komen okeh..:)

2 comments:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.